Telefonija

Fiksna telefonija - uvek dostupna.

Telefonirajte i uštedite - odaberite digitalnu fiksnu telefoniju Next Technogy,  i razgovarajte bez ograničenja u mreži!

Mesečna pretplata

Fiksni paket 390,00 dinara/mesečno  
U cenu pretplate su uključeni Besplatni razgovori u mreži Next i 100 minuta za pozive prema fiksnim brojevima u Srbiji i inostranstvu.
  • Jednokratna naknada za aktivaciju usluge: 1 din.
  • U cene je uračunat PDV.
  • Nakon isteka besplatnih minuta, pozivi se tarifraju prema standarnom cenovniku.
  • Ponuda je namenjena privatnim korisnicima.

 

U okviru mesečne pretplate dobijate i besplatne minute za pozive ka fiksnim brojevima u nacionalnom saobraćaju i ka fiksnim brojevima u inostranstvu, kao i aktivaciju naprednih funkcija:

 Identifikacija poziva  Preusmeravanje poziva
 Poziv na čekanju  Brzo biranje
 Skrivanje broja

Telefonske Pakete možete koristiti iskljucivo u režimu Postpaid uz korišćenje usluge u periodu od najmanje 24 meseca i to uz obaveznu uslugu Interneta. Usluga se realizuje u saradnji sa BeotelNET ISP d.o.o. i svi korisnici su obavešteni da se usluga realizuje kroz njihov sistem. Takođe, korisnik potpisuje zahtev za aktivaciju uslge na BeotelNET ISP d.o.o. zahtevu.

Postoje dva paketa za telefoniju. Start paket mogu izabrati korisnici koji isključivo uzimaju novi broj. Paket  je namenjen manjim potrošačima, jer u okviru paketa nema besplatnog saobraćaja VAN mreže, već samo u mreži. Ovde smo se vodili metodom, "koliko pričaš, toliko platiš". Best paket mogu izabrati korisnici koji žele da prenesu broj ili da uzmu novi broj. Paket je namenjen potrošačima koji koriste fixni intezivnije. U pretplatu je uključeno 100minuta prema Fixnim brojevima u zemlji i inostranstvu.

Za oba

nextEL paketi Postpaid paket
Ugovor na 24 meseca
OnNet

Besplatno 
Minuti van Mreže

 Cena 
Fixni Srbija
Cena Mobilni Srbija  Obračunski interval 
Start 200,00* 0,00 0 4,8rsd 16,4rsd 60sec+60sec
Best 390,00 0,00 100** 1,2rsd 9,6rsd 60sec+60sec

 Ukoliko imate dodatnih pitanja ili nedoumica pozovite nas na broj 020/323-732 | 069/323-732-2

S5 Box